Het hele jaar door Elfstedenkoorts?
Na ruim 25 jaar is het zover. Musical 'De Tocht' is 1 oktober in première gegaan. Deze musical laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater met een ijsvloer van 2.000m². Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan!'

Samen maakt alles sterker
De tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact. "Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht." Vandaag maakt belofte schuld en nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt, staat er meer op het spel dan het halen van het kruisje. 

En hoewel Rottevalle niet aan de Elfstedenroute ligt, is 't Stee fan Anne P. een perfecte uitvalslocatie voor een weekendje Friesland. De afstand naar het Friso Theater is slechts 25 minuten met de auto. 
Voor meer informatie over De Tocht of het bestellen van tickets, klik hier.


11 Fountains

En hoewel de echte Elfstedentocht over het ijs een steeds grotere zeldzaamheid is -de schaatstocht van bijna 200 kilometer over natuurijs is voor het laatst in 1997 gereden - kunt u de elf steden natuurlijk wel bezoeken. Praktisch als de Friezen zijn, hebben ze een nieuwe Elfstedentocht gemaakt. Niet verbonden door ijs, maar door het sprankelende water van fonteinen.
Meer informatie: Ontdek de 11 fonteinen

Zuidoost Friesland
Klik hier om te kijken wat voor uitstapjes en/of actuele activiteiten in Zuidoost Friesland aangeboden worden.

Volg ons via:

Adres:
't Stee fan Anne P.
Brouwersgrêft 5
9221 SZ  Rottevalle
Route
Telefoon: (06) 15 22 12 60
E-mail: info@tsteefanannep.nl

Naar boven